El Quinze del Trèvol pateix una indigestió de kiwis

El Quinze del Trèvol pateix una indigestió de kiwis Moment del partit Nova Zelanda-Irlanda al Waikato Stadium / Foto: Matthew Cox via Instagram

No se sap si va ser per la decepció de fa una setmana quan un drop goal del neozelandès Dan Carter al darrer moment va frustrar una possible victòria irlandesa que hauria estat la primera al país dels kiwis en 107 anys o perquè era l’últim partit de la sèrie i els homes de Kidney ja volien tornar cap a casa per descansar després d’una temporada que ha durat 51 setmanes però el ridícul al Waikato Stadium de Hamilton va ser majúscul.

Els All Blacks van desbordar totalment els verds des del primer moment amb un assaig al minut 6 que seguit de 3 més va fer que al minut 22 ja guanyessin per 26-0; els nou assaigs i el marcador final de 60-0 van evidenciar la seva superioritat i malgrat que Declan Kidney va fer molts canvis a la segona part, res no va canviar i les poques ocasions d’atac irlandès van ser bloquejades per una ordenada defensa neozelandesa.

Ara s’haurà de trobar la raó per la qual jugadors que fan grans temporades en els seus equips no tenen el mateix rendiment quan juguen amb l’equip nacional. De moment i malgrat les crítiques dels afeccionats que han patit la humiliació del 60-0, la Federació Irlandesa de Rugbi ha confirmat que Kidney continuarà al càrrec.

Font: Irish Independent

Foto original

2 comentaris

 • Diari Liffey

  Escrit per Diari Liffey

  Diumenge, 24/06/2012

  Hola fito1038, gràcies pel comentari.
  El darrer paràgraf fa referència únicament a Irlanda que, per exemple, en competicions de clubs ha posat dos equips a la final de la Heineken Cup.
  Ja ho diuen alguns afeccionats que al Declan Kidney se li han acabat les idees.

  Report
 • fito1038

  Escrit per fito1038

  Diumenge, 24/06/2012

  no estic gaire d'acord que els juagadors que fan granstemporades amb els seus equips després no rendeixen amb les seves seleccions. la prova: en aquests mateix partit Sonny Williams; el seu equip va de primer classificat en el Super Rugby, està fent una temporada espectacular i ho va desmostrar en el mateix estadi on juga. i si algú vol tenir una idea perquè passen aquestes coses la resposta la pot trobar en la continuitat d'un entrenador que només li interessa quedar-se en el càrrec i una federació que només vetlla pels ingressos que aquests mateixos jugadors els hi porten en les competicions de clubs.

  Report

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt