La benzina i la velocitat tornaran al Phoenix Park

La benzina i la velocitat tornaran al Phoenix Park La cursa del 2009 al Phoenix Park / Foto: Phoenix Park Motor Races

La crisi que ha impedit celebrar les curses de cotxes al Phoenix Park els darrers dos anys encara no ha acabat però, malgrat tot, el cap de setmana del 18 i 19 d’agost el parc més gran de Dublin acollirà aquest esdeveniment que és considerat un dels més antics d’Europa havent començat el 1903 com una prova més de l’Irish Gordon Bennett Race Speed.

Motorsport Ireland, l’entitat organitzadora, espera recuperar els moments de glòria viscuts als anys noranta quan la cursa va comptar amb l’assistència d’uns 100.000 espectadors tot i que al llarg de la història ha viscut els seus alts i baixos, com els 10 anys d’absència que van acabar el 1949. A diferència de la Bavaria City Racing de principi de juny en què hi havia zones de pagament, aquesta serà totalment de franc i hi haurà un servei d’autobús des de Heuston Station (Dublin 8) gratuït amb el bitllet del tramvia.

El traçat utilitzat serà l’anomenat Oldtown Circuit que té 3 vèrtexs, cada un amb el seu nom: Dublin Corner, Furry Glen Corner i Mountjoy Corner; el paddock es situarà a la Farmleigh House, on hi haurà la possibilitat d’observar els vehicles de ben a prop. El moment estel·lar serà diumenge amb el Dublin Grand Prix i en el que correran cotxes Ford 2000, però durant tot el cap de setmana hi haurà altres tipus de vehicles com els Fórmula Lliure, Strykers, Touring, GT, Sprints, supercars i motos retro.

Font: Irish Times

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt