Negoci ruïnós del Manchester Utd al centre de Dublin

Negoci ruïnós del Manchester Utd al centre de Dublin Antiga botiga del Manchester Utd a Westmoreland Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Els èxits aconseguits pel Manchester United al terreny de joc no tenen res a veure amb el negoci ruïnós que ha suposat la botiga que el club anglès va obrir a la planta baixa de l’edifici Lafayette, situat al cèntric Westmoreland Street i també amb sortida per D'Olier (Dublin 2), pensant en el gran nombre de seguidors que té l’equip a Irlanda i és que és el més seguit de tots els de la Premier League.

El que passa és que les coses no van anar gaire bé i l’establiment va haver d'abaixar la persiana el 2002, només dos anys després de la seva obertura. De tota manera el fet d'haver signat un contracte de lloguer per a un període de 15 anys ha obligat el United a pagar 520.000 euros anuals, impostos municipals a banda. A més, com que no renovarà el contracte també haurà de pagar una penalització de 390.000 euros.

Es calcula que el 2015, quan venci el contracte, el cost total de la broma haurà estat d’uns 8,2 milions d'euros, és a dir, més del doble del preu al qual l'edifici es posarà a la venda aquesta setmana seguint les instruccions de l’administrador nomenat pel Bank of Scotland Ireland, que n’és el propietari després que Treasury Holdings fes fallida.

Font: Herald

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt