L’alcalde de Dublin s’entrena per al proper Liffey Swim

L’alcalde de Dublin s’entrena per al proper Liffey Swim El Liffey Swim 2012 / Foto: Liffey

El proper 24 d’agost a partir de les 12h30 el riu que travessa el centre de Dublin serà l’escenari del tradicional Liffey Swim, una cursa en què els participants nedaran uns 1.600 metres entre el Loop Bridge, davant de la Custom House, i l’Eastlink Bridge, el darrer pont abans d’arribar al mar. Com a l’edició anterior, les obres de construcció d’un pont a l’altura de Marlborough Street (Dublin 1) faran que el recorregut sigui més curt i es desplaci cap al tram final del riu.

Entre els participants d’enguany hi haurà el recentment escollit alcalde de Dublin i corredor de triatló, Oisín Quinn, que ja ha dit que l’estat de l’aigua no el preocupa gens perquè, com sempre i a fi de pal·liar la brutícia habitual del riu, la cursa es farà amb la marea alta i a més s’obriran les comportes d’una presa riu amunt fent que el Liffey mostri un aspecte inèdit. Si amb això no n’hi hagués prou els bombers destinaran una unitat de descontaminació a la zona d’arribada.

El Liffey Swim l’organitza el Leinster Open Sea Swimming Club i s’espera la presència d'uns 300 nedadors. Per tal d’evitar problemes només es permet la participació a aquells que hagin pres part en un mínim de quatre curses a mar obert durant els darrers dotze mesos.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/hjw6 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt