El català Jordi Murphy entra a la llista del Sis Nacions

El català Jordi Murphy entra a la llista del Sis Nacions Article de Ferran Vital a l'Ara del 2 de gener del 2013 / Foto: Liffey

El català Jordi Murphy ha estat seleccionat per formar part de l’equip d’Irlanda que jugarà el Torneig de les Sis Nacions entre febrer i març d’enguany essent un dels set escollits que encara no han debutat amb el Quinze del Trèvol. De tota manera Murphy ja té una llarga experiència internacional en categories inferiors i amb l’equip del Leinster, amb el que va debutar al setembre del 2011.

Murphy va néixer a Barcelona el 22 d’abril del 1991 i segons ha explicat el mateix jugador, el motiu de dir-se Jordi té l’origen en la pressió que les infermeres de l’hospital on va néixer van exercir sobre els seus pares, Conor i Nicola, donada la proximitat amb el dia de Sant Jordi.

Als nou anys va desplaçar-se a Dublin amb la seva família i va ser llavors quan va deixar el futbol que havia jugat al pati de l'escola a Barcelona per començar a jugar a rugbi, primer al Blackrock College (sud de Dublin) i posteriorment a la Leinster Academy. Malgrat els anys que fa que va marxar de Catalunya continua sent un aferrissat culer i parla català.

Font: Irish Independent i Ferran Vital (Diari Ara)

Font: ves.cat/iu08

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt