Victòria clara al debut al Sis Nacions contra Escòcia

Victòria clara al debut al Sis Nacions contra Escòcia Vista aèria de l'assaig de Jamie Heaslip / Foto: pantalla RTÉ

Irlanda, amb Joe Schmidt debutant com a seleccionador, va començar el Sis Nacions d'enguany amb una clara victòria sobre Escòcia per 28 a 6 que, a banda de posar-la al capdavant de la classificació, també farà agafar confiança a l'equip per tal d'afrontar el proper partit contra Gal·les, una de les favorites a guanyar el torneig.

El partit no va tenir gaire història i si bé al principi semblava que seria un teva meva de xuts a pals entre Sexton i Laidlaw la maquinària del trèvol va anar de menys a més, just al contrari dels del card. El primer avís va venir de la mà de Sexton, que va travessar gairebé mig camp escapolint-se dels contraris però que Jamie Heaslip no va poder acabar amb èxit en ser aturat sobre la línia d'assaig per la defensa escocesa.

Nogensmenys, poc abans de la mitja part Trimble va poder fer el primer assaig del partit i va posar el marcador favorable als verds per 11 a 3. A la segona part Irlanda va marcar la diferència i els assajos de Heaslip i Kearney, més els xuts a pals de Sexton, van decantar la balança cap als de casa davant la inoperància d'una Escòcia que apunta a cullera de fusta, sobretot veient el joc d'Itàlia que, si bé va perdre dissabte a Cardiff, va demostrar que ja no és la ventafocs de fa uns anys.

URL curta: ves.cat/iQf7

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt