Adéu al Grand Slam però debut del català Murphy

Adéu al Grand Slam però debut del català Murphy Jordi Murphy a punt d'entrar al terreny de joc / Foto: pantalla RTÉ

La fèrria defensa anglesa va ser gairebé infranquejable per a una Irlanda que, ahir a Twickenham, va dir adéu a la possibilitat de guanyar el Grand Slam malgrat que encara podria guanyar el torneig gràcies a la diferència de punts; en aquest sentit els del Quinze del Trèvol van en primera posició empatats amb Anglaterra, França i Gal·les però amb més diferència de punts anotats a favor, 42, i amb els anglesos en segona posició amb 21.

A la primera part el domini anglès va ser total i bona part del joc va disputar-se a la zona de 22 irlandesa; el resultat a la mitja part, 3-0 amb un únic cop de càstig transformat per l'anglès Owen Farrell, descriu perfectament el que es va veure al camp, és a dir, que els atacs d'ambdós equips eren aturats per les ordenades defenses rivals.

Els 10 primers minuts de la segona part van ser de color verd però l'assaig de Bob Kearney, la posterior conversió de Sexton i un cop de càstig transformat pel mateix Sexton (3-10) només van ser un miratge i els anglesos van refer-se ràpidament amb un cop de càstig transformat per Farrell i la jugada que va decidir el partit, una gambada des de mig camp de Mike Brown que va passar l'oval a Danny Care perquè fes l'assaig. La posterior conversió de Farrell va deixar el marcador 13-10, que ja no es va moure fins al final del partit.

A destacar el debut del català Jordi Murphy, que va entrar al camp a manca de vuit minuts pel final i que no va dubtar a participar en les jugades de més força física malgrat la seva inexperiència en partits d'alt nivell com els del Sis Nacions. Una altra conseqüència de la derrota irlandesa és que Gordon D'Arcy no s’afaitarà la barba (foto a sota) i és que havia promès que ho faria si Irlanda guanyava el Grand Slam.

URL curta: ves.cat/i_Gr

La barba de Gordon D'Arcy / Foto: pantalla RTÉ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt