Anglaterra no donava ni un penic per Irlanda

Una fuita a la seu social de Nike ha permès que es fes públic el vídeo que la Federació Anglesa de Rugbi tenia preparat en cas que guanyessin el Grand Slam en el Sis Nacions. Malgrat els desesperats intents de Nike per esborrar-lo de Youtube, el vídeo s’ha escampat com la pólvora i s’ha convertit en la riota d’irlandesos, escocesos i gal·lesos.

Després dels resultats de les 4 primeres jornades tot apuntava que Anglaterra guanyaria el cinquè partit, però amb el marcador final de 24-8 de dissabte passat a l'Aviva Stadium, el Grand Slam es va esfumar i només van guanyar el torneig. Així doncs, el vídeo on sortien alguns jugadors anglesos i la frase final “Cap endavant. Campions del Grand Slam 2011” hauria d’haver-se destruït.

Un portaveu de la federació anglesa ha dit que per raons comercials el vídeo havia d’estar preparat abans de jugar el partit i que això no vol dir de cap manera que menystinguessin el potencial d’Irlanda. Acaba dient que estan molt decebuts amb els controls interns de Nike.

Font: Irish Times

Torna a dalt