Un pub irlandès prohibeix de cridar contra Anglaterra

Un pub irlandès prohibeix de cridar contra Anglaterra El pub The Man of Aran a Harrow (Gran Londres) / Foto: Google Maps

Tot i que amb l'arribada del Celtic Tiger molts irlandesos van oblidar-se del seu enemic de sempre, Anglaterra i els britànics en general, que havien estat el blanc històric de totes les crítiques arran del llarg domini normand i britànic sobre Irlanda, la inèrcia derivada de 800 anys d'ocupació fa que encara hi hagi molts irlandesos que es mostren eufòrics quan la selecció anglesa perd.

Això és el que va passar el 14 de juny a The Man of Aran, un pub irlandès al barri londinenc de Harrow, quan Anglaterra va perdre en el seu debut al Mundial del Brasil contra Itàlia per 2 a 1. El pub és un important punt de trobada entre la comunitat irlandesa a Londres però, segons Ambrose Gordon, que regenta l'establiment, cada vespre també hi van uns 40 anglesos.

Gordon és originari de Galway i de sempre ha estat molt involucrat en la promoció dels esports GAA a la capital britànica però ja fa 53 anys que hi viu, per la qual cosa ha mostrat la seva disconformitat amb els que criden contra Anglaterra i per respecte al país que l'ha acollit i que li dóna de menjar ha demanat a qui vagi al seu pub que es comporti.

Al segon partit, contra l'Uruguai, la cosa va estar calmada i només una persona, un seguidor del Liverpool que havia begut massa, va ser convidada a marxar del pub després de cantar alguna cançó a favor de l'Uruguai. Segons Gordon, en general els irlandesos de Londres es comporten a excepció d'algun jove nouvingut amb ganes de brega.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/lvpO

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt