Hi ha pubs que no cedeixen als embats del futbol

Hi ha pubs que no cedeixen als embats del futbol El Cobblestone d'Smithfield, Dublin 7 / Foto: Liffey

Un esdeveniment com la Copa del Món de futbol és vist per molts pubs com una oportunitat d'or per a fer calaix atès que amb l'afluència massiva d'afeccionats, la tensió i la posterior celebració (o ofegament de pena segons els casos) es genera un gran volum de negoci. Així doncs, a la majoria de pubs, sobretot al centre, hi ha més gent del que sol ser habitual.

De tota manera hi ha establiments que s'han erigit en estendard de tot el contrari i anuncien obertament que al seu local no hi ha futbol, fet que, segons alguns propietaris, ha fet augmentar la clientela puix que atrauen tots els detractors de l'esport rei, que en són uns quants.

Entre els pubs on no emeten futbol hi ha dues categories: els que tenen tele però que sintonitzen un altre canal o la tenen apagada i els més tradicionals, que no tenen ni tele i que en alguns casos asseguren que no en tindran mai.

La llista de pubs sense futbol: Long Hall (South Great George's Street, Dublin 2), Cassidy's (Westmoreland Street, Dublin 2), Brew Dock (Amiens Street, Dublin 1), Kavanagh's Gravediggers (Prospect Square, Glasnevin, Dublin 9), The Library Bar (Exchequer Street, Dublin 2), L Mulligan Grocer (Stoneybatter, Dublin 7), The Cobblestone (North King Street, Dublin 7) i Grogan's (South William Street, Dublin 2).

Font: Herald

URL curta: ves.cat/lwNr

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt