Irlanda jugarà al Celtic Park per a l’Eurocopa 2016

Irlanda jugarà al Celtic Park per a l’Eurocopa 2016 El Celtic Park de Glasgow / Foto: Wikipedia

La República d'Irlanda i Escòcia formen part del grup D de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 que es disputarà a França i si bé això no és cap novetat, atès que els dos equips s'han enfrontat en diverses ocasions al llarg de la història, el fet que el Hampden Park de Glasgow, l'escenari habitual quan els escocesos juguen com a locals, estigui “ocupat” pels Jocs de la Commonwealth farà que el partit s'hagi de jugar en un lloc molt especial per als irlandesos: el Celtic Park.

El camp del Celtic de Glasgow no és un estadi qualsevol puix que es podria considerar com el recinte esportiu on hi ha més banderes irlandeses per metre quadrat; això s'explica pel fet que el Celtic és l'equip catòlic per excel·lència de Glasgow i la seva massa social es composa principalment per persones d'origen irlandès. A destacar també el gran nombre d'afeccionats que l'equip té a Irlanda.

El partit es jugarà el proper 14 de novembre a les 19h45 i a banda de l'ambient especial que hi haurà a la graderia també tindrà l'al·licient de veure el duel de banquetes entre Martin O'Neill per Irlanda i Gordon Strachman per Escòcia puix que ambdós seleccionadors han estat entrenadors del Celtic.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/lIqa

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt