Anuncien una vaga de tren durant les 2 finals de la GAA

Anuncien una vaga de tren durant les 2 finals de la GAA Un tren d'Iarnród Éireann a Kent Station, Cork / Foto: Liffey

Durant els propers dies alguns membres de l'NBRU (National Bus and Rail Union) rebran molt probablement les mostres d'afecte dels afeccionats als esports gaèlics després que el sindicat hagi anunciat, d'acord amb el vot del 80% dels treballadors d'Iarnród Éireann afiliats a l'organització, quatre jornades de vaga a Iarnród Éireann per protestar contra les mesures d'estalvi que la companyia ferroviària estatal té previst d'implementar.

La primera seria doble i duraria 48 hores, començant el diumenge 24 d'agost a les 0h i coincidint amb l'entrada en vigor de les mesures d'estalvi; les altres dues vagues, de 24 hores cada una, serien els diumenges 7 i 21 de setembre. Una vaga en diumenge hauria de tenir poca incidència però el problema és que el 7 i el 21 de setembre es juguen les finals de l'All-Ireland de hurling i de futbol, respectivament.

Segons el secretari general de l'NBRU, Dermot O'Leary, la tria dels diumenges va fer-se per disminuir els efectes de la vaga però segurament no van tenir en compte les dues finals de la GAA, dos esdeveniments que aturen el país i als que milers d'afeccionats dels equips finalistes es desplacen en tren; de fet, hi ha tanta demanda que s'han de noliejar diversos trens addicionals. O'Leary assegura que la direcció de l'empresa encara té temps per poder solucionar la situació.

Font: Irish Independent

URL curta: scur.cat/4EC29B

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt