Flash, el falcó del Croker, aixafa la guitarra a la GAA

Flash, el falcó del Croker, aixafa la guitarra a la GAA El falcó Flash / Foto: Paddy McKenna via Twitter

Sembla que la GAA no té gaire sort amb les aus i si la temporada passada l'ull d'àliga, la tecnologia que determina si una pilota ha passat entre els dos pals o no, no va donar com a vàlid un punt claríssim el diumenge va ser un falcó anomenat Flash el qui va aixafar la guitarra a la GAA davant de més de 45.000 espectadors i és que ja ho diuen: no treballis mai amb nens o amb animals perquè són imprevisibles.

A fi de trencar la monotonia de l'espectacle dels esports gaèlics la GAA va decidir de fer alguna cosa, en paraules del mestre de cerimònia del Croke Park, “una mica diferent”. Mentre els jugadors de hurling de Kilkenny i de Limerick feien l'escalfament el falcó havia d'anar des de la gespa fins a passarel·la panoràmica Etihad Sky-Line que hi ha sobre les tribunes Cusack i Davin, recollir un xiulet i dur-lo fins a la posició on hi havia l'àrbitre, James McGrath.

Tanmateix, les coses no van anar com s'esperava i el falcó va començar a fer volts per sobre del Croker sense fer cas del xiulet de l'àrbitre, amb l'agreujant que hom patia per la seva integritat física perquè els jugadors dels dos equips continuaven escalfant passant-se els “sliotars” (pilotes de hurling), que anaven a una certa altura. Finalment, el Flash va cansar-se i va aterrar sobre la tribuna Hogan, que és la que allotja les autoritats.

Font: Irish Examiner

URL curta: scur.cat/DYG692

Foto original


 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt