Els estadis de la lliga de futbol cauen a trossos

Els estadis de la lliga de futbol cauen a trossos Poca llum al Tolka Park / Foto: Cian Tracey via Twitter

L'Airtricity League, la lliga irlandesa de futbol, és totalment desconeguda per al gran públic, molt més avesat a seguir els equips de la Premier anglesa, i això no només afecta el nivell de joc, que s'evidencia quan els equips d'aquí s'enfronten a altres equips europeus i sempre cauen a la primera de canvi, sinó també pel mal estat de la majoria d'estadis que, a banda de ser estèticament horrorosos, cauen a trossos.

El darrer episodi va tenir lloc ahir al vespre quan es va haver de suspendre el partit de la tercera ronda de la Copa d'Irlanda entre el Shelbourne i el St Patrick's Athletic perquè quatre de les vuit torres d'enllumenat que hi ha al Tolka Park, situat al barri de Drumcondra (Dublin 9), van fer figa amb alguna explosió inclosa. El partit havia de començar a les vuit i l'àrbitre va esperar uns 20 minuts, fins que va suspendre el matx quan els operaris del camp li van dir que la cosa aniria per llarg. El partit es jugarà dilluns vinent.

I dilluns de la setmana passada el derbi dublinès entre el Bohemian i el Shamrock Rovers que s'havia de disputar al Dalymount Park de Phibsboro (Dublin 7), amb totes les entrades venudes, es va suspendre després que l'àrbitre determinés que una part del terreny de joc, més concretament la zona on hi havia un dels punts de penal, no estava en condicions.

Font: Irish Examiner

URL curta: scur.cat/KD0AG8

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt