A subhasta l’hotel de Thurles on es va fundar la GAA

A subhasta l’hotel de Thurles on es va fundar la GAA L'Hotel Hayes de Thurles, Comtat de Tipperary / Foto: Wikipedia

El lot 82 de la propera subhasta d'immobles de la casa britànica Allsop que tindrà lloc el 16 de setembre és el Hayes Hotel de Thurles (Comtat de Tipperary), un establiment carregat d'història i és que va ser allà on l'1 de novembre del 1884 set homes reunits per Michael Cusack, personatge que dóna nom a una de les tribunes del Croke Park, van fundar la GAA, la Gaelic Athletic Association (nom al que inicialment s'hi afegia “for the Preservation and Cultivation of our National Pastimes”).

Ara, 130 anys després l'hotel serà subhastat amb un preu de reserva d'entre 450.000 i 500.000 euros, 300.000 euros menys del valor taxat per la consultora immobiliària CBRE a principi d'any per encàrrec de KMPG, l'empresa que va actuar com administrador concursal després que els propietaris es declaressin en fallida.

Segons el prospecte d'Allsop, l'hotel té 30 habitacions, una recepció, una sala menjador, un bar i dues discoteques. Donat el simbolisme de l'edifici hi ha qui ha demanat a la GAA que el compri.

Font: Irish Examiner

URL curta: scur.cat/K86XEN

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt