Dublin serà una de les 13 seus de l’Eurocopa 2020

Dublin serà una de les 13 seus de l’Eurocopa 2020 L'Aviva Stadium / Foto: Liffey

La UEFA va anunciar ahir les 13 seus on es disputarà l'Eurocopa 2020, la del 60è aniversari de la competició, i entre elles hi havia Dublin, on es disputaran 4 partits, 3 de la fase de grups i un de setzens de final. En cas que Irlanda es classifiqui per a la fase final jugaria dos partits a l'Aviva Stadium, que és l'estadi inclòs a la candidatura dublinesa.

Segons la UEFA, els factors clau a l'hora de triar la capital irlandesa han estat la infraestructura turística i de transport, tot i que aquest darrer punt estranyaria a més d'un dublinès i es creu que els qui han triat Dublin van quedar meravellats amb el vídeo promocional (a sota). La ciutat també té a favor el fet d'haver estat la seu d'un esdeveniment semblant a un partit de l'Eurocopa com és una final de l'Europa League, la de l'any 2011 entre el Porto i el Braga.

Les altres ciutats escollides, d'un total de 19 candidates, han estat Londres, Munic, Budapest, Brussel·les, Bakú, Bilbao, Glasgow, Copenhague, Roma, Amsterdam, Sant Petersburg i Bucarest. Les que han estat descartades han estat Sofia, Minsk, Jerusalem, Skopje, Estocolm i Cardiff. La capital gal·lesa, per situació geogràfica, era la que més feia perillar la candidatura de Dublin.

URL curta: ves.cat/l0sP

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt