El futbol s’imposa al rugbi per 3 a 1 en la batalla editorial

El futbol s’imposa al rugbi per 3 a 1 en la batalla editorial Les portades dels llibres / Fotos: Easons

Aquesta tardor es preveia calenta a les llibreries arran de la publicació gairebé simultània de la biografia de dos pesos pesants de l'esport irlandès que han marcat una època en els seus respectius àmbits d'actuació: Roy Keane amb “The Second Half”, a la venda des del 3 d'octubre, i Brian O'Driscoll amb “The Test”, a la venda des de dijous passat.

De moment i amb les dades dels tres primers dies de venda de cada un dels llibres sembla que el futbol s'imposa clarament al rugbi perquè la ràtio és de 3.2 a 1, 10.742 exemplars venuts per Keane i només 3.261 per O'Driscoll. Una de les possibles raons d'aquesta diferència és que Keane sempre ha estat envoltat de polèmica, el veritable enfant terrible del futbol irlandès, i això sempre genera més atracció que no pas la història d'O'Driscoll, considerat un representant de la Irlanda benestant.

Stephen Boylan, del departament de Compres a la gran llibreria Easons, ha afirmat que estan molt contents amb el ritme de venda d'ambdós llibres i que esperen que continuï així, sobretot durant la campanya de Nadal. El preu és el mateix: 19,99 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/l-Jk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt