L’alcaldessa vol que Dublin es torni de color blau

L’alcaldessa vol que Dublin es torni de color blau Heuston Station il·luminada de verd per Saint Patrick / Foto: Liffey

Per Saint Patrick la majoria dels edificis més icònics de Dublin es tornen de color verd però ara, tot just sis mesos després, l'alcaldessa de la capital, Críona Ní Dhálaigh, ha demanat a l'ajuntament que, en la mesura que sigui possible, el color que il·lumini la ciutat sigui el blau marí i el blau cel, és a dir, els colors de Dublin que també apareixen a la indumentària de l'equip d'esports gaèlics del comtat.

El motiu d'aquesta demanda és d'escalfar l'ambient i encoratjar l'equip de futbol gaèlic, que el proper 20 de setembre s'enfrontarà al comtat de Kerry a la final del GAA All Ireland al Croke Park. De moment ja s'ha il·luminat de blau la Mansion House, situada a Dawson Street (Dublin 2) i residència oficial de l'alcaldessa, però Ní Dhálaigh voldria que d'altres llocs icònics de la ciutat també agafessin una tonalitat blava.

L'alcaldessa ha assegurat ser una afeccionada dels Dubs de tota la vida i que està molt contenta perquè enguany, gràcies al seu càrrec, tindrà una entrada; normalment mira les finals per televisió a casa de la seva mare. Un altre afeccionat aferrissat dels Dubs és Christy Burke, que va ser alcalde de la capital durant el primer any d'aquesta legislatura; Burke ha assegurat que si fa falta passarà dues nits fent cua davant de l'oficina de la GAA per tal d'aconseguir una entrada puix que actualment, com a regidor municipal, no rep cap tracte especial.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/mfDp

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt