Aquest mes de juny els Nois de Verd aniran més de blanc

Aquest mes de juny els Nois de Verd aniran més de blanc La selecció de futbol de la República d'Irlanda / Foto: Liffey

Els jugadors de la selecció de futbol de la República d'Irlanda són coneguts popularment com els Boys in Green pel color de la samarreta habitual dels equips que representen el país en tots els esports. Així doncs, molts dels càntics o hashtags (#COYBIG, Come on You the Boys in Green) a les xarxes socials utilitzats pels afeccionats fan referència a aquest color.

Nogensmenys, a l'Eurocopa de França d'aquest proper mes de juny i juliol els càntics podrien haver de canviar perquè la UEFA ja ha determinat quina samarreta hauran de dur els equips a la fase de grups a fi d'evitar confusions visuals entre els jugadors i la República d'Irlanda jugarà dos dels tres partits de blanc, més concretament els que jugui com a “visitant”.

L'estrena al torneig el 13 de juny al parisenc Stade de France contra la Suècia d'Zlatan Ibrahimovic serà de verd però als dos partits següents, contra Bèlgica a Bordeus el 18 de juny i contra Itàlia a Lilla el 22 de juny, els jugadors de la República d'Irlanda passaran a ser els Nois de Blanc.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/1YAblDz

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt