Els Nois de Verd seran vigilats pels Nois de Blau

Els Nois de Verd seran vigilats pels Nois de Blau El fanalet blau de la Garda / Foto: Liffey

Es preveu que a l'Eurocopa que es disputarà durant els mesos de juny i juliol uns 70.000 irlandesos vestits de verd es desplacin a França per animar els Nois de Verd que, paradoxalment, a la fase de grups jugaran dos dels tres partits de blanc després que la UEFA així ho hagi decidit tenint en compte els colors dels rivals i qui assumeix el rol d'equip visitant.

De tota manera els de verd no seran els únics nois associats a un color que aniran a França, també hi aniran els Nois de Blau, nom com es coneixen popularment els membres de la Garda pel color de l'uniforme, tot i que darrerament se'ls podria associar més amb el color festuc de les armilles que duen per fer-se molt més visibles.

Així doncs, un grup de Gardaí acompanyarà els afeccionats que vagin a veure el seu equip, que jugarà a París, Bordeus i Lilla. La seva feina es farà coordinadament amb la policia francesa, que prèviament els facilitarà informació sobre els estadis i les possibles amenaces de seguretat. També es preveu que els Gardaí controlin els afeccionats i és que n'hi ha molts que, entre el consum abusiu d'alcohol i el fet de ser lluny de casa, es comporten com uns eixelebrats.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/1YW9xVP

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt