Ni idea sobre França entre els que aniran a l’Eurocopa

Ni idea sobre França entre els que aniran a l’Eurocopa Un Bateau Mouche i Notre Dame de París / Foto: Wikipedia

Un dels principals objectius dels afeccionats irlandesos quan surten fora és passar-s'ho molt bé, fins i tot massa bé encara que això comporti abusar de l'alcohol, i la resta de coses són totalment secundàries, més aviat una excusa. Així doncs, no és gens estrany que una enquesta duta a terme per l'empresa de lloguer de cotxes Enterprise Rent-A-Car reveli que bona part dels que aniran a França per veure els Nois de Verd en directe, tot i que es calcula que n'hi haurà 10.000 sense entrada, no sàpiguen gaires coses del país d'acollida.

Una de les dades més curioses, o potser preocupants, és que el 75% dels enquestats no saben quin és el telèfon en cas d'emergència, amb l'agreujant que és el mateix que a Irlanda i tot Europa, és a dir, el 112. Un 57% no sap que al cotxe s'hi ha de dur obligatòriament un aparell que mesuri el nivell d'alcoholèmia ni tampoc és gaire coneguda la prohibició de fer servir el clàxon en una zona urbana a no ser que sigui per a evitar un accident.

La manera de desplaçar-se serà força variada: un 33% hi anirà amb cotxe propi, un 33% amb avió i un 19% amb ferri. Dues cinquenes parts tenen entre 25 i 34 anys i per a un 25% dels afeccionats serà la primera vegada que surten a l'estranger.

Font: Newstalk

URL curta: bit.ly/1WHbckq

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt