Lidl amb els esports gaèlics però esborrant competidors

Lidl amb els esports gaèlics però esborrant competidors La jugadora de Cork (vermell) amb els braços plegats / Foto: Lidl via FB

De mica en mica la cadena alemanya de supermercats Lidl va guanyant quota de mercat i a fi d'incrementar-la fa tot el possible per tal de mostrar-se com una marca que dóna suport a l'economia local, tenint com a proveïdors molts pagesos de l'illa, i essent propera a les tradicions del país; en aquest darrer cas ho fa patrocinant el campionat femení de l'All Ireland, la competició estival entre comtats, de futbol gaèlic.

Tanmateix i tenint en compte la ferotge competència que hi ha al sector dels grans supermercats, una cosa es patrocinar un esport i una altra és patrocinar els competidors, sobretot si són els líders en quota de mercat, com és el cas de SuperValu, que de fa uns mesos ocupa la primera posició en detriment de Tesco, el gegant britànic que havia regnat còmodament durant molts anys.

Així doncs, a les fotos de la campanya publicitària sobre la final femenina de futbol gaèlic que es disputarà al Croke Park de Dublin el proper diumenge 25 de setembre i que enfrontarà els equips de Cork i Dublin, la jugadora de Cork, Briege Corkery, hi apareix amb els braços plegats tapant el nom del patrocinador de l'equip. I qui és el patrocinador? SuperValu. Per contra, la dublinesa Sinéad Goldrick apareix amb una samarreta on es pot veure clarament el patrocinador, l'asseguradora AIG.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2cJn8PC

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt