Bohs i Shelbourne compartiran el Dalymount Park

Bohs i Shelbourne compartiran el Dalymount Park El Dalymount Park de Phibsboro, Dublin 7 / Foto: Chr01 via Panoramio

En un futur proper dos dels històrics del futbol irlandès, el Bohemians (els Bohs de tota la vida) i el Shelbourne, compartiran casa després que així ho hagin decidit mitjançant un acord a tres bandes, els dos clubs i l'ajuntament de Dublin, i és que és millor compartir una casa decent, malgrat que sigui amb un dels màxims rivals, que no pas tenir un estadi que cau a trossos.

La nova casa comuna serà el Dalymount Park de Phibsboro (Dublin 7), que és el camp del Bohemians i que fa molts anys era el feu de la selecció irlandesa, havent vist jugar estrelles vistants del nivell de Pelé; això sí, se li farà una cara nova amb una inversió de 20 milions d'euros. L'estadi és propietat de l'ajuntament, que el passat mes de juny va comprar-lo als creditors de l'endeutat Bohemians per 3,8 milions d'euros.

Les obres de remodelació no començaran fins al 2018 o 2019 i el primer que es farà serà la tribuna principal, que tindrà uns 4.500 seients, i la instal·lació d'un camp de gespa artificial; la resta de graderies no es construiran fins que no s'acabi la renovació dels centre comercial que hi ha al costat. Un cop enllestit l'estadi hauria de tenir una capacitat per a 10.000 espectadors i a banda de les oficines dels clubs també s'ha previst de fer-hi un Museu de la Fama.

Mentre durin els treballs de remodelació els dos equips compartiran el Tolka Park, l'estadi situat al barri de Drumcondra (Dublin 9) on el Shelbourne ha jugat des del 1989 i que també cau a trossos; bàsicament, que començaran l'experiència de compartir camp abans d'estrenar la casa nova. De moment no se sap què passarà amb el Tolka Park quan ambdós equips es traslladin al nou Dalymount Park; fa uns anys un empresari local va comprar el terreny i hi volia fer pisos però la crisi va aparcar el projecte.

Font: The Journal.ie

URL curta: bit.ly/2cQPKtg

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt