Suspès un partit de futbol femení per manca d’àrbitre

Suspès un partit de futbol femení per manca d’àrbitre Una jugadora de les UCD Waves / Foto: UCD Waves

La lliga irlandesa de futbol masculí ja passa molt desapercebuda entre els afeccionats a aquest esport, la majoria dels quals prefereixen seguir algun equip de la Premier League i fins i tot hi ha qui es desplaça a veure els partits a l'altra banda de la Mar d'Irlanda. I si la lliga masculina passa desapercebuda... la femenina encara més.

Això va quedar demostrat aquest diumenge passat quan un error administratiu de la Federació Irlandesa de Futbol (FAI) va suposar que no s'assignés cap àrbitre al partit de futbol femení que havia d'enfrontar les UCD Waves i el Kilkenny United, amb l'agreujant que el dia abans la FAI havia celebrat la seva primera Convenció de Futbol Femení en què va promocionar la imatge d'aquest esport.

De tota manera, els dos equips van decidir de jugar el partit de manera amistosa a fi de no tenir la sensació d'haver perdut el temps, atès que les noies i els afeccionats de Kilkenny havien fet uns quants quilòmetres per presenciar el matx en directe. Això sí, un cop acabada la patxanga van mostrar la seva indignació a les xarxes socials.

Malgrat la gravetat del cas, no és la primera vegada que es menysté el futbol femení i durant la final de la FAI Cup del 2015, la tanda de penals amb la qual es va haver de trencar l'empat entre les noies del Wexford Youth i les del Shelbourne es va efectuar amb els jugadors del Cork City, que havien de jugar el seu partit més tard, escalfant darrere de la porteria on es xutaven els penals.

Font: The 42.ie

URL curta: bit.ly/2wPGShv

Foto original

 

Torna a dalt