A l’avió del Barça li treuen els colors a Dublin

A l’avió del Barça li treuen els colors a Dublin L'avió del Barça a l'aeroport del Prat / Foto: Qatar Airways via flickr

Ja se sap que en alguns casos això de sentir els colors d'un club va en funció de si hi ha uns quants feixos de bitllets pel mig i la milionària relació de patrocini entre el FC Barcelona i la companyia aèria Qatar Airways no n'ha estat cap excepció; així doncs, un cop acabat el contracte, ambdues parts s'han afanyat a esborrar la seva història d'amor, el Barça, a causa de tenir un nou patrocinador, més ràpidament que no pas els del Golf, que segurament no ho havien pogut fer fins ara per raons operatives.

De tota manera, un dels darrers reductes de la relació entre el club català i els àrabs que es mostrava amb orgull pels aeròdroms de les ciutats més importants del món acabarà en un hangar de l'aeroport de Dublin, on una empresa especialitzada a pintar (i despintar) avions li traurà els colors al Boeing 777, que deixarà de ser blaugrana després de gairebé quatre anys. A mitjan maig del 2016 l'avió va arribar a Barcelona i es va dur a terme una sessió de fotos amb la plantilla i la directiva del Barça (foto).

L'avió va sortir divendres a la nit de Doha, la capital de Qatar, i va aterrar discretament a Dublin dissabte a les 6h35 del matí després de set hores i mitja de vol recorrent 5.677 quilòmetres de distància.

ACTUALITZACIÓ 08/02/2018: el 7 de febrer a les 23h20, ja sense els colors blau i grana, va enlairar-se cap a Doha, on va arribar a les 8h56 del matí. A les 14h45 va volar cap a Beirut reprenent així la seva activitat comercial.

Foto original

Torna a dalt