Torna el debat sobre el codi de vestir al parlament

Torna el debat sobre el codi de vestir al parlament El diputat independent per Wexford Mick Wallace / Foto: Mick Wallace

Una diputada del Fine Gael pel comtat de Mayo, Michelle Mulherin, ha tornat a obrir el debat sobre el codi de vestir al parlament i la setmana vinent presentarà una moció al respecte durant la reunió del seu grup a la cambra. Mulherin no voldria veure samarretes de màniga curta, ni texans, ni vambes i creu que els qui vesteixen amb aquesta roba demostren ser poc madurs.

Quan fa un any ja es va debatre el tema la majoria d’al·ludits, bàsicament els diputats independents entre els que destaquen Mick Wallace (sempre amb samarreta rosa), Luke “Ming” Flanagan i Richard Boyd-Barrett, van respondre que cadascú havia d’anar com volgués i que gent molt ben vestida, referint-se a l’antic govern, a empresaris i banquers, havia enfonsat el país.

Finalment la discussió va quedar aparcada i el codi de vestir continua basant-se en la poc concisa i de lliure interpretació norma “els membres han de vestir d'una manera que reflecteixi la dignitat de la institució”.  

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt