Tots els catalans de Dublin convocats per a l’11S

Tots els catalans de Dublin convocats per a l’11S Manifestació del 10J al GPO, Dublin 1 / Foto: Irlanda Decideix

ATENCIÓ: Aquesta notícia fa referència a l'11 de Setembre del 2012

La plataforma Irlanda per la Independència de Catalunya ha convocat tots els catalans residents a Dublin i rodalia a participar a la manifestació que tindrà lloc el proper 11 de Setembre a les 18h davant de la General Post Office (GPO) d’O’Connell Street (Dublin 1). El GPO és un dels edificis més simbòlics del procés d’emancipació irlandès del jou britànic i va ser aquí on es va proclamar la República d’Irlanda durant l’Aixecament de Pasqua del 1916.

No serà la primera vegada que en aquest lloc s’hi fa un acte relacionat amb Catalunya atès que el 24 d’abril del 2010 ja va celebrar-s’hi una consulta per la independència en què el "Sí" va obtenir el 93.7% dels vots. El 10 de juliol del mateix any i emmirallant-se en la gran manifestació de Barcelona, gairebé un centenar de persones, entre catalans residents a Irlanda, turistes i alguns irlandesos, van manifestar-se pel dret a decidir (foto).

Per a aquest proper 11 de Setembre des del diari Liffey es prega als participants decòrum, civisme, que no s’insulti països tercers i que es tingui una actitud distesa però sense extremismes per tal de projectar una imatge de serietat cap a la societat irlandesa dels qui volen una Catalunya sobirana.

Recorda: 11 de Setembre, a les 18h, davant del GPO.

Es passarà llista.

 

1 comentari

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt