Enda Kenny ensabonat per una associació de premsa alemanya

Enda Kenny ensabonat per una associació de premsa alemanya Enda Kenny a la portada del Time Magazine / Foto: Time Magazine

El Taoiseach continua a la primera línia internacional i després d’aparèixer a la portada de la revista Time ara s’ha fet públic que el proper 8 de novembre anirà a Berlin a recollir el premi “Golden Victoria European of the Year 2012” que atorga l’Associació de Revistes Alemanyes (VDZ).

Segons la VDZ, el guardó vol reconèixer tot el que ha aconseguit Kenny per a Irlanda durant aquests temps difícils i també la gran contribució del país a la Unió Europea des del seu ingrés l’any 1973. A més, els alemanys no s'estan d'ensabonar Irlanda, potser per intentar millorar la imatge que es té d'ells aquí, afirmant poèticament que, malgrat ser a l’oest, l’illa maragda sempre ha estat al centre d’Europa.

Tenint en compte la molt extesa creença popular que les decisions importants a Irlanda les pren Angela Merkel, no han tardat en arribar les bromes sobre la veritable contribució d’Irlanda a la Unió Europea: el pagament d’alts interessos pel préstec que ha servit únicament per a salvar els bancs.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt