El Bertie bandejat de la foto del llibre sobre el seu únic èxit

El Bertie bandejat de la foto del llibre sobre el seu únic èxit Portada promocional del "The Irish Diaries (1994-2003)" / Foto: Lilliput Press

L’ex-Taoiseach Bertie Ahern, considerat un dels responsables de la debacle del Celtic Tiger juntament amb el seu successor Brian Cowen (Biffo pels amics), ha estat bandejat de la foto de la coberta del llibre escrit per l’exdirector de Comunicació del govern de Tony Blair, Alastair Campbell, sobre el procés de pau a Irlanda del Nord.

Tot i que l’Acord de Divendres Sant és un dels pocs actius de la carrera política d’Ahern, a la portada del “The Irish Diaries (1994-2003)” només hi apareixen David Trimble, Bill Clinton, Seamus Mallon i Tony Blair... on és en Bertie? Nogensmenys, també a la portada s’anuncia un pròleg de Blair i d’Ahern.

Anthony Farrell, de l’editorial Lilliput Press, ha afirmat que l'absència d’Ahern ha estat fortuïta i ha assegurat que no ha estat eliminat de la foto, sinó que aquell dia l’exprimer ministre irlandès no hi era. Campbell, durant la presentació a Dublin, va reafirmar el que ja ha escrit al llibre i és que Ahern va ser una part molt important de la negociació.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/hqAa

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt