Sou de 47.000 euros per no fer absolutament res

Sou de 47.000 euros per no fer absolutament res Placa al Departament d'Ensenyament / Foto: Liffey

El sou dels assessors dels membres del govern sempre ha generat força polèmica, tant pel nomenament a dit com pel salari exagerat, que en algun cas supera el límit imposat pel mateix govern, uns 90.000 euros anuals, amb l’excusa que la persona ho val tot i que molt sovint no té cap qualificació i el seu únic mèrit és ser amic o antic company d’escola del ministre de torn.

La creença popular és que malgrat el salari d’escàndol aquests assessors no tenen gaire feina i això es va confirmar amb una piulada feta per Neil Ward, un assessor del ministre d’Ensenyament Ruairí Quinn, que cobra 47.000 euros anuals. Ward no tenia res a fer i s’avorria, per la qual cosa va decidir fer una piulada dient “Potser la millor sensació del món #resafer #divendres.” Perquè la gracieta fos encara més gran Ward va incloure una presa de pantalla amb la safata d’entrada de la bústia de correu del seu departament buida.

Altres treballadors del departament han mostrat el seu malestar per la imatge errònia que es dóna de la plantilla assegurant que la majoria sí que treballa; també remarquen que Ward és una aposta personal del ministre Quinn. Per la seva banda, una portaveu d’Ensenyament ha afirmat que no han rebut cap queixa per aquest afer i que Ward fa servir Twitter a títol personal.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/ig4U

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt