L'antiga seu de la Drumcondra Mafia no està en venda

L'antiga seu de la Drumcondra Mafia no està en venda L'immoble St Luke´s a Drumcondra Road, Dublin 9 / Foto: Liffey

Tot i que segons els experts l'immoble podria vendre's per més de mig milió d'euros sembla que, per ara, el Fianna Fáil no té cap intenció de posar al mercat el St Luke's, un edifici situat a Drumcondra Road (Dublin 9) que va ser el quarter general de la Drumcondra Mafia, el grupuscle creat al voltant de l'ex-Taoiseach Bertie Ahern que durant molts anys va moure els fils al govern.

Després de la publicació de les conclusions del Mahon Tribunal, que va investigar una extensa trama de corrupció político-immobiliària amb Ahern com a estrella, el grup va caure en desgràcia i l'any 2012 va entregar l'edifici al partit. En un primer moment van pensar de vendre'l per tal de millorar la situació econòmica del Fianna Fáil, molt perjudicada pel càstig electoral i per la reducció en el nombre de militants, però ara sembla que ja s'han recuperat una mica i ja no tenen tanta pressa.

Tanmateix, la història i malastrugança que envolta l'edifici complica trobrar-li un ús. Per exemple un membre del partit afirma que podria ser l'oficina de Mary Fitzpatrick, candidata del Fianna Fáil pel districte de Dublin a les properes eleccions europees, en cas que surti escollida però això seria paradoxal atès que Fitzpatrick va dir en una ocasió que, al llarg dels anys, la seva candidatura al Dáil havia estat menystinguda pels membres de la Drumcondra Mafia.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/jD0r

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt