Els One Direction desplacen un col·legi electoral

Els One Direction desplacen un col·legi electoral Rètol indicant un centre de votació / Foto: Liffey

Si no n'hi havia prou amb l'estira-i-arronsa entre els residents del Croke Park (Dublin 3) i la GAA pels vuit concerts previstos per a l'estiu i que encara no se sap si se celebraran o no perquè l'acord al que van arribar les dues parts era de fer només 3 concerts a l'any ara s'hi ha de sumar el fet que un col·legi electoral s'haurà de traslladar a un altre lloc per motius de seguretat.

El dia 23 de maig hi haurà eleccions locals i europees però també un concert dels One Direction, que en total en faran tres; els altres cinc seran del cantant de country nord-americà Garth Brooks. Després d'analitzar la situació el cap de districte electoral ha decidit que els electors dels sectors de Drumcondra Sud B i Ballybough B hauran de canviar de centre de votació.

Niall Ring, conseller municipal de la zona, ha afirmat que els veïns estan molt enfadats, tant pels vuit concerts (a confirmar) i ara el canvi de col·legi electoral, i espera que es doni tot tipus de facilitats als afectats per tal de poder exercir el seu dret a vot.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/jYZi

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt