S’ha acabat la xerrameca dels representants locals

S’ha acabat la xerrameca dels representants locals Placa al Departament de Medi Ambient / Foto: Liffey

Els regidors i consellers de les corporacions municipals i comtals d'Irlanda hauran d'escurçar les seves converses mitjançant el telèfon mòbil després que el departament de Medi Ambient, que s'encarrega de la normativa aplicable a l'administració local, hagi reduït el crèdit anual disponible de 600 euros fins a 264, o dels 50 euros mensuals als 22.

La raó d'aquest canvi és que Medi Ambient va fer una revisió pressupostària a la baixa de la despesa en mòbils i va convocar un concurs públic, que va guanyar Vodafone; fins ara la despesa anual era de 976.200 euros i amb el nou límit serà de només 250.536 euros. A banda del telèfon també s'ha reduït l'import reclamable per anar a seminaris o conferències i que en alguns casos ha estat una font de frau perpetrada pels més espavilats.

Un dels primers a queixar-se ha estat l'alcalde de Dublin, l'independent Chisty Burke, que ha explicat que fa unes 100 trucades a la setmana i que si és per feina no hi hauria d'haver cap límit. Burke ha assegurat que ningú no n'abusa i ha suggerit que si volen estalviar que se centrin en el generós sistema de pensions per a exministres.

Font: Herald

URL curta: scur.cat/X6M399

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt