La campanya pel 9N arriba fins al centre de Dublin

La campanya pel 9N arriba fins al centre de Dublin Dues voluntàries de la campanya / Foto: Liffey

Durant la concentració del passat 30 de setembre al GPO d'O'Connell Street (Dublin 1) per protestar contra la decisió del Tribunal Constitucional espanyol de suspendre la Llei Catalana de Consultes i el decret de convocatòria es va decidir que durant els caps de setmana fins a la cita del 9N es muntaria una taula on s'informaria a les persones interessades en el procés sobiranista.

Ahir va ser el primer dia i l'èxit va ser total. Segons els organitzadors, en només 3 hores van recollir-se 112 signatures que serviran per a acompanyar un escrit dirigit al ministre d'Afers Estrangers irlandès perquè mostri el seu suport a un procés radicalment democràtic com és el català.

A banda d'explicar tot el que passa a Catalunya també es van respondre preguntes i dubtes i es va repartir material informatiu sobre la consulta i Catalunya editat per la Generalitat, l'ANC (tant la nacional com la d'Irlanda) i el Catalan Council of Ireland.

Actualització 19/10/2014: atès que les signatures s'havien d'entregar abans d'un dia concret la seva recollida va acabar diumenge 19 d'octubre. A destacar l'interès entre els vianants i el coneixement del cas català, fet impensable fa uns anys.

URL curta: ves.cat/l08c

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt