Lluíiiiiis!!! El govern gasta més de 400.000€ en fotos

Lluíiiiiis!!! El govern gasta més de 400.000€ en fotos Visita d'Enda Kenny a la Casa Blanca al març del 2011 / Foto: Wikipedia

Ja se sap que als polítics els agrada molt sortir a les fotos i si s'ha de contractar un professional del ram que les faci bé la factura pot ser que acabi arribant als centenars de milers d'euros. En el cas del govern actual, des que va prendre possessió del càrrec al març del 2011 ja s'ha gastat uns 434.000 euros, essent els departaments d'Afers Estrangers i el del Taoiseach els que més diuen Lluís (o "cheese" en la seva versió anglesa).

Les fotos que surten més cares són les que es fan durant els vistges a l'estranger i com a exemple hi ha els 2.500 euros que va costar l'any passat el seguiment de la visita d'Enda Kenny a la costa est del Estats Units per celebrar Saint Patrick's, amb la tradicional recepció a la Casa Blanca i l'entrega al president nord-americà d'un bol amb uns quants trèvols que, d'altra banda, diuen que és destruït immediatament després d'acomiadar-se per si de cas.

De tota manera un portaveu del departament assegura que no s'arriba al nivell de l'anterior govern quan l'any 2008, només el departament del Taoiseach va gastar-se 83.398 euros, segurament perquè aquell any hi va haver dos primers ministres, el dimitit Bertie Ahern i el seu successor, Brian Cowen, molt avesats a la càmera, res a veure amb ara, que s'han d'amagar.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/ma6A

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt