El Fianna Fáil vol vendre la seu de la Drumcondra Mafia

El Fianna Fáil vol vendre la seu de la Drumcondra Mafia L'edifici St Luke's a Drumcondra Road, Dublin 9 / Foto: Liffey

A tot estirar, les properes eleccions generals seran d'aquí a un any i el Fianna Fáil necessita una injecció de diners per tal de poder finançar una bona campanya que li faci recuperar el terreny perdut als comicis del febrer del 2011, quan el partit va ser escombrat del Dáil després de la seva nefasta política que va deixar el país en fallida, casos de corrupció a banda.

Així doncs, per fer calaix ha posat a la venda, mitjançant l'agència immobiliària Lisney, l'edifici Saint Luke's, situat a Drumcondra Road (Dublin 9). Aquest edifici és un dels símbols del daltabaix del Fianna Fáil i de retruc d'Irlanda, atès que va ser aquí on la Drumcondra Mafia, nom que va rebre el nucli de persones al voltant de l'ex-Taoiseach Bertie Ahern, va prendre la majoria de les decisions que durien el país a la bancarrota. A més, segons el Mahon Tribunal, també va ser el lloc on Ahern va guardar una gran quantitat de diners d'origen sospitós durant l'època en què no tenia cap compte bancari.

L'edifici té uns 176 metres quadrats i el preu que apareix a l'anunci de Lisney és de 595.000 euros. En cas que el vengui, el Fianna Fáil sortiria guanyant doblement perquè a banda d'obtenir uns ingressos, també es trauria de sobre un actiu que roman sense cap ús des del 2012 i que per la seva història és més aviat un passiu.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mcrN

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt