Els qui van llençar floretes al Labour van passar per caixa

Els qui van llençar floretes al Labour van passar per caixa Un dels testimonis de l'èxit del Labour / Foto: pantalla youtube

Com que les enquestes ja fa molt de temps que no són gaire bones per al Labour, el soci petit del govern que forma amb el Fine Gael, els estrategues del partit van dissenyar una campanya amb diversos vídeos (a sota) en els quals, des de diversos temes com les famílies, les PIMEs i l'ocupació, hi apareixien uns personatges assegurant que la situació econòmica ha millorat molt gràcies a l'acció del govern. A la campanya també hi apareix Joan Burton, la secretària general del partit, dient que malgrat els temps difícils del passat la situació està millorant gràcies al Labour.

La campanya semblava molt natural i tot era molt bonic però ara la formació política ha reconegut que, malgrat que els testimonis no eren actors, sí que van rebre una compensació d'uns 200 euros. Tanmateix, un portaveu del partit ha negat que aquest pagament tingués cap influència en l'opinió dels testimonis ni que s'editessin els vídeos per només incloure comentaris positius... que de cap manera les coses funcionen així a ca els laboristes.

Per la seva banda algunes entitats caritatives que treballen amb els sense sostre han criticat els vídeos, que han titllat d'estar molt lluny de la realitat, però el Labour ha respost que malgrat que encara hi ha gent que no percep la recuperació sí que hi ha molts indicadors que demostren que la millora és un fet.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/mfp7

Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt