El Parlament fa una crida a pagar els deutes del bar

El Parlament fa una crida a pagar els deutes del bar Vista del Parlament des de Kildare Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Quan s'acaba una legislatura, com és el cas actual, alguns parlamentaris es fan els longuis a l'hora de pagar el deute contret al bar del Parlament, que accepta cobrar en còmodes terminis a banda d'oferir uns preus inferiors als de la resta d'establiments. Durant l'any 2015 van servir-se més de 14.000 pintes de cervesa i amb una quantitat tan gran sembla que n'hi ha alguns que han perdut el compte i no les han pagades totes.

Segons ha revelat el Parlament, l'any passat va haver d'enviar cartes a onze parlamentaris, entre diputats i senadors, recordant-los que havien passat pel bar i que encara no havien pagat, tot i que no es donen detalls si era tot beguda o també hi havia menjar. Alguns tenien un deute amb més d'un any d'antiguitat i se'ls va amenaçar amb tancar, literalment, l'aixeta si no pagaven. Com a mínim set van pagar i dels altres no se'n sap res.

Pel que fa a les preferències, la cervesa Guinness es va imposar clarament amb 41 barrils, d'on surten unes 88 pintes, seguida de la Carlsberg amb 15, Budweiser amb 13 i Smithwicks amb 12. El dia amb més venda va ser el de la presentació del Pressupost, tot un esdeveniment a la política irlandesa, amb una recaptació de 6.300 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: ow.ly/Y8XZg

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt