El Labour punxa a les urnes i en la gestió immobiliària

El Labour punxa a les urnes i en la gestió immobiliària L'Edifici Bloodstone, Dublin 2 / Foto: Liffey

El gran castigat de les darreres eleccions generals va ser sense cap mena de dubte el Labour, que va passar de 37 a 7 diputats, i ara es troba que li sobra infraestructura per totes bandes amb l'agreujant que els ingressos que rep per part de l'Estat s'han reduït dràsticament, passant de 2,8 milions d'euros anuals a només 900.000. Així doncs, durant els propers mesos, en què el partit haurà d'intentar refer-se de la patacada electoral, no es preveuen gaires festes a ca els laboristes.

Entre els grans negocis immobiliaris del Labour hi ha haver venut l'antiga seu del partit a Ely Place (Dublin 2), a tocar de Saint Stephen's Green, per un preu de ganga, només 800.000 euros, xavalla si es compara amb els 3 milions d'euros que els havia costat uns anys abans.

La venda es va fer perquè el partit va decidir d'anar de lloguer, això sí, no a qualsevol lloc sinó a un àtic de luxe a l'Edifici Bloodstone (cercle groc a la foto), situat a l'exclusivíssima zona de la capital irlandesa coneguda com a Silicon Docks i on hi ha la crème de la crème de les multinacionals de les noves tecnologies.

El contracte es va signar el 2014 per a un període de tres anys a un preu de 212.000 euros anuals i durant els dos bons anys -per al partit però no per als seus votants tradicionals- que hi ha residit, el Labour l'ha lluït amb ganes organitzant tot tipus d'actes amb la premsa; tanmateix, ara, amb només 7 diputats no serveix de gaire tenir una bona panoràmica sobre el Liffey.

Així doncs, entre la poca activitat que es duu a terme al luxós àtic i el caríssim lloguer, que representa gairebé un quart dels ingressos rebuts de l'Estat, el partit haurà d'apretar-se el cinturó i confiar en el treball dels voluntaris a fi d'arribar a final de mes.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/23eXAxh

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt