El Fianna Fáil no presentarà cap candidat a les presidencials

El cap de files del Fianna Fáil Micheál Martin ha anunciat que el seu partit no presentarà cap candidat a les eleccions presidencials irlandeses que se celebraran el proper 27 d’octubre. Nogensmenys, no ha tancat la porta a donar suport a un candidat independent com ja va passar amb l’estrella de televisió Gay Byrne que finalment va declinar participar a la cursa cap a l’Áras an Uachtaráin (seu de la presidència de la República).

Després de la patacada electoral del mes de febrer, els nous dirigents del Fianna Fáil saben que els espera un camí llarg i difícil per tornar a fer-se amb la confiança dels electors que van donar l’esquena al partit a causa dels escàndols continuats i la nefasta gestió econòmica duta a terme pels governs de Bertie Ahern i Brian Cowen i que van portar Irlanda fins a l’extrem d'haver de demanar ajuda internacional.

L’ex-Taoiseach Ahern, en una demostració més de tenir molt poca vergonya, volia presentar-se perquè segons ell el càrrec li aniria perfecte però va ser ignorat i fins i tot criticat per alguns integrants del partit que volen girar full a una època negra de la qual Ahern n’és la cara més visible.

Font: Irish Independent 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt