Els deutes i els gustos no canvien al bar del Parlament

Els deutes i els gustos no canvien al bar del Parlament Unes pintes de Guinness reposant / Foto: Liffey

Tot i que en algunes ocasions s'ha de fer una crida desesperada als diputats perquè ocupin els seus escons del Dáil, la cambra baixa del Parlament, atès que es necessita un mínim de vint diputats perquè es pugui iniciar la sessió, sembla que al bar del Parlament hi ha més activitat si es miren les dades sobre la venda de begudes alcohòliques durant els primers dos mesos d'aquesta legislatura. 

A banda del consum alegre de pintes de cervesa, un altre clàssic del bar és que n'hi ha uns quants que a l'hora de pagar es prenen el seu temps, aprofitant que l'establiment apunta les consumicions al compte del parlamentari (diputat o senador) i dóna un mes per a eixugar el deute. Cada mes el bar envia un extracte a cada deutor recordant el deute acumulat i demanant-ne el pagament; durant els primers dos mesos el valor de les consumicions a crèdit va ser de 3.180 euros.

Malgrat els còmodes terminis de pagament i potser perquè els responsables del bar reclamen el deute molt educadament sense gens d'agressivitat, les darreres dades disponibles revelen que hi ha 62 parlamentaris morosos i que el que acumula un deute més gran deu 340 euros; a fi d'evitar humiliacions la informació facilitada pel bar només parla de xifres, tant d'imports com de nombre d'implicats, però no de noms.

Pel que fa als gustos, malgrat el pas dels anys la cosa no varia gens i com sempre l'estrella és la pinta de Guinness, que costa 4,40 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2bQmO2b

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt