El Sinn Féin posa una mica d’humor a l’afer Apple

El Sinn Féin posa una mica d’humor a l’afer Apple Les pomes davant de la seu del Fine Gael / Foto: @SF_RY via Twitter

Des que aquest passat dimarts la Comissió Europea va determinar que Apple ha de pagar a Irlanda 13.000 milions d'euros en impostos evadits durant els darrers deu anys hi ha hagut un debat que s'ha centrat principalment en dos aspectes: si apel·lar a la Cort de Justícia Europea a Luxemburg, com vol fer el govern liderat pel Fine Gael, o acceptar la decisió de la Comissió; i en cas d'acceptar i rebre els diners, com gastar-los.

En ambdues qüestions cadascú hi diu la seva i probablement el tema durarà uns mesos, o fins i tot anys puix que tant Apple com el govern irlandès han assegurat que presentaran batalla. Tanmateix, sempre hi ha qui es pren les coses amb humor i ahir al matí el Jovent del Sinn Féin va perpetrar una acció a la reixa de ferro que hi ha davant de la seu nacional del Fine Gael a Mount Street Upper (Dublin 2), que va aparèixer adornada amb unes pomes clavades a les puntes. Alguns dels participants van criticar el Fine Gael per gastar diners dels contribuents en apel·lar.  

La història va continuar a Twitter, on el Jovent del Sinn Féin va penjar una foto de l'acció tot preguntant al Fine Gael com li agradaven les pomes. Per la seva banda, el Fine Gael va respondre de la mà d'un dels seus portaveus, que va afirmar que així era la manera de protestar del Sinn Féin, a banda de confirmar que són partidaris d'apel·lar la decisió de la Comissió Europea perquè això va en defensa dels interessos dels irlandesos.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2bCvJao

Foto original

1 comentari

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt