Aquest Nadal l'ateu Halligan torna a enviar postals

Aquest Nadal l'ateu Halligan torna a enviar postals El diputat per Waterford John Halligan / Foto: John Halligan via Twitter

Arriba Nadal i com ja ha estat habitual durant els darrers anys el diputat independent per Waterford, John Halligan, ha tornat a enviar postals als seus contactes. Fins aquí tot seria normal i tradicional si no fos perquè Halligan, que durant els primers mesos del govern format pel Fine Gael i diversos independents va erigir-se com a ministre díscol, és ateu.

La temàtica de les postals no és nadalenca amb el nen Jesús, Josep i Maria sinó que hi solen aparèixer imatges entre futuristes i alienígenes, un món pel qual Halligan ja ha mostrat el seu interès en més d'una ocasió, com quan durant una entrevista al programa The Late Late Show de la televisió pública RTÉ va afirmar que seria naïf de pensar que amb la immensitat de l'univers els humans en són l'única espècie que hi habita.

Per al Nadal d’enguany, o el període festiu, a la postal hi apareix una silueta humana difuminada sobre unes roques mirant cap a l'horitzó. Al text desitja un Bon Nadal i un Any Nou de pau i recorda que, com ja va dir a la tele, no estem sols.

Font: The Journal.ie 

URL curta: bit.ly/2hyX8IC

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt