Les indemnitzacions pagades per l’administració augmenten un 90%

Les indemnitzacions pagades per l’administració augmenten un 90% Rajola aixecada a North Great George Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

El Fingal County Council, que administra el terç nord del comtat de Dublin, ha vist com les indemnitzacions pagades als ciutadans han patit un increment del 90%, éssent les caigudes les que més van augmentar, un 120%. Durant l’any 2011 la despesa total per les lesions en llocs públics de Fingal va enfilar-se fins als 1.576.200 euros per bé que la majoria de reclamacions no es paguen, només 60 de 228, perquè no tenen cap base o són exagerades.  

Segons fonts d’aquesta administració local, hi ha dues causes principals que expliquen aquest fet: una és la falta d’inversió en el manteniment de voreres fruit de les retallades; és a dir, que el que s’estalvia per una banda es gasta per l’altra. També hi ha les arrels dels arbres que van plantar-se fa entre 30 i 40 anys  i que han crescut massa trencant rajoles o plaques de formigó; per a aquests casos hi ha un programa que funciona des de fa 20 anys i que intenta reemplaçar els arbres que estan col·locats en llocs poc adequats.

Font: Evening Herald

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt