TV3 es disculpa per uns comentaris ofensius sobre Limerick

TV3 es disculpa per uns comentaris ofensius sobre Limerick El riu Shannon al seu pas per Limerick / Foto: Wikipedia

Que Limerick és la ciutat amb més mala fama d’Irlanda no és cap secret i quan algú vol fer una broma o comentari despectiu d’algun lloc sempre hi surt una comparació amb aquesta ciutat de la costa oest. La darrera va ser la setmana passada durant el programa de TV3 “Come Dine With Me”, en què diversos personatges coneguts assisteixen a un sopar preparat pel xef Michael O’Doherty.

El motiu de la polèmica va ser que una convidada del programa, la model Madeline Mulqueen, va posar ketchup a la llagosta preparada per O’Doherty i en veure-ho, el xef va dir “és el pitjor que he vist des que vaig ser a Limerick”, un comentari sobre la ciutat que no va agradar gens a l’advocat Brendan Nix, que va iniciar una campanya demanant una disculpa del xef i de la cadena televisiva.

Michael O’Doherty ha demanat perdó diverses vegades en mitjans de comunicació diferents i TV3 ha volgut fer saber als ciutadans de Limerick que són molt importants per a aquesta televisió privada irlandesa alhora que demanava disculpes a tot aquell que s’hagi pogut sentir ofès.

Font: Limerick Leader

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt