Bmibaby aixafa les vacances a milers de nord-irlandesos

Bmibaby aixafa les vacances a milers de nord-irlandesos Avió de BMI Baby a l'aeroport de Schiphol / Foto: Wikipedia

L’aerolínia de baix cost Bmibaby ha anunciat que tancarà la paradeta al George Best Belfast City Airport el proper 5 de juny i deixa a l’estacada milers de nord-irlandesos que ja havien reservat vol per a les seves vacances d’estiu. El director general de l’aeroport Brian Ambrose ha dit que manté converses amb diverses companyies per tal d'intentar reprendre les 11 rutes suprimides i que en set dies tindrà una resposta.

Segons Ambrose, ja sabien que Bmibaby deixaria d’operar des d’aquest aeroport gairebé urbà de la capital nord-irlandesa però la previsió era que això succeís a la tardor. És per aquest motiu que les converses per trobar una companyia que agafés el relleu es feien amb aquesta previsió i el fet que només tinguin 5 setmanes i éssent l’època estival dificulta les coses.

La decisió de Bmibaby arriba després de ser adquirida per British Airways i això ha generat moltes crítiques cap a la companyia britànica. Aquesta notícia no només es motiu de preocupació per als qui havien comprat un bitllet sinó també pel mateix aeroport puix que, l’any passat, aquesta companyia va generar el 20% de negoci del George Best transportant un total de 420.000 passatgers.   

Font: Belfast Telegraph

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt