Allau de crítiques pels anuncis calents de TV3

Allau de crítiques pels anuncis calents de TV3 Senyoreta demanant als teleespectadors que li truquin / Foto: taringa.net editada pel Liffey

La cadena de televisió privada TV3 ha rebut una allau de crítiques pels anuncis calents emesos durant les pauses publicitàries en el programa de debat polític dirigit pel periodista Vincent Browne. En els anuncis apareixien unes noies vestint només roba interior i demanant als teleespectadors masculins que truquin si volen diversió, amistat i potser més... per 97 cèntims el minut.

El portaveu dels crítics ha estat el diputat del Fine Gael Derek Keating que ha demanat a Browne quina és la seva opinió al respecte. Browne és conegut pels seus principis, la seva moral i el seu suport als més febles. Per a Derek, aquest tipus d’anunci és una manera d'encobrir la prostitució i els considera del tot immorals; també ha agraït al ministre de Telecomunicacions Pat Rabbitte que hagi enviat el cas a l’agència reguladora ComReg.

TV3 s’ha defensat dient que aquests anuncis compleixen les estrictes normes de publicitat i que la cadena només emet anuncis amb telèfons de tarifa premium que tenen llicència de ComReg. Per la seva banda ComReg ha afirmat que els números anunciats comencen per 1500 i no són de temàtica sexual sinó de xat o “partyline”.  

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt