Miss Ireland, embolica que fa fort

Miss Ireland, embolica que fa fort Rebecca Maguire, Miss Irlanda 2012 / Foto: Rebecca Maguire via Twitter

Máire Hughes va ser escollida Miss Ireland i hauria d’haver participat a Miss Món però el fet que hagués tingut 26 anys quan se celebrés el certamen a Mongòlia Exterior (Xina) el proper mes d’agost la va desposseir de la corona. Ara ha iniciat un creuament d’acusacions amb els organitzadors de Miss Ireland perquè, segons Hughes, li van dir que això de l’edat no era important i que no passava res.

Rebecca Maguire, estudiant a la Queen’s University de Belfast i segona classificada, va agafar el relleu però li ha sorgit un petit problema i és que té una crucifix tatuat al turmell, fet que va en contra de les normes de Miss Món. El tatuatge, visible en fotos anteriors, va desaparèixer durant l’elecció de Miss Ireland la setmana passada gràcies al maquillatge.

Segons el tabloide Irish Daily Mail, 13 de les concursants a Miss Ireland no complien els requisits: 10 per tenir un tatuatge i 3 per no tenir l’alçada mínima. La següent a la classificació va ser Miss Derry Katie McAuley que, avançant una posició al podi, ha perdut el lucratiu contracte ofert per l’empresa de bronzejat Liberata i no està molt contenta; a més ho va saber a través de Facebook.

Font: Irish Independent

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt