Imatges d'una cursa entre 2 cavalls amb carreta en una carretera de Cork

Imatges  d'una cursa entre 2 cavalls amb carreta en una carretera de Cork Inici de la cursa / Foto: Youtube (Vídeo al final de l'article)

El dissabte passat a les 7 del matí va tenir lloc una cursa amb dos cavalls, no un Citroën 2CV sinó dos cavalls de veritat, que arrossegaven una carreta individual i que eren dirigits per dos conductors de la comunitat Traveller (nòmades sense un lloc de residència fixe). El traçat de la competició era la carretera que uneix Mallow amb Cork, una de les més transitades d’Irlanda amb una mitjana de 15.000 vehicles diaris.

A més, la persona va gravar els fets va penjar el vídeo a diversos webs com youtube perquè tothom en pogués gaudir o... se li posessin els pèls de punta. En les imatges es pot veure les dues carretes avançant altres cotxes o sent avançats, a vegades ocupant el carril de sentit contrari i obligant els conductors a apartar-se cap al voral. També hi apareix la policia que intenta aturar els cavalls sense gaire èxit i els concursants xalant d’allò més.  

Ja hi ha una investigació en marxa i de moment s’ha arrestat una persona i se n’han identificat d’altres; la policia ha demanat la col·laboració dels conductors que van ser testimonis dels fets a posar-se en contacte amb ells.

Font: RTÉ


Media

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt