La policia de Perth demana una mica de decòrum als irlandesos

La policia de Perth demana una mica de decòrum als irlandesos Vista de Perth, Austràlia de l'Oest / Foto: Wikipedia

El comportament dels emigrants irlandesos que han anat a parar a Perth (Austràlia de l’Oest) no és gaire bo i la policia de la ciutat farà unes xerrades als clubs d’esports gaèlics (GAA) per explicar als joves que a partir d’ara s'adoptarà tolerància zero amb les actituds antisocials. Depenent de la gravetat del cas es podria estudiar una cancel·lació del visat que implicaria la deportació cap a Irlanda.

Per la seva banda, Robert O’Callaghan, president del GAA a Austràlia de l’Oest, ha donat suport a la policia en l’intent d’eradicar comportaments inapropiats però ha assegurat que no només és un problema dels irlandesos sinó que és general. De tota manera, ha demanat als seus compatriotes que, pel bé de tots, no es fiquin en problemes per no fer augmentar encara més el mal nom que tenen a la ciutat.  

També s’ha sabut que hi ha moltes agències immobiliàries que no lloguen immobles a joves provinents d'Irlanda per la destrucció causada durant les festes casolanes que es celebren regularment i per les terribles condicions en què queden alguns apartaments un cop els llogaters marxen. Com a curiositat, sembla ser que bona part de la policia involucrada en el dispositiu són irlandesos que van emigrar a Austràlia fa molts anys.

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt